Qred Affiliate -ohjelma

Mistä on kyse:

Pankit kiristävät jatkuvasti asenteitaan pienyrityksiä kohtaan ja jättävät suuren osan pienyrittäjiä lainoituksensa ulkopuolelle. Halusimme korjata tilanteen tarjoamalla suomalaisille pienyrityksille rahoitusta selkein ja kilpailukykyisin ehdoin. Tämä pankkien ulkopuolinen yrityslainamarkkina kasvaa vauhdilla ja olemme siinä veturin paikalla. Nyt kutsumme sinut mukaan tekemään markkinointiyhteistyötä kanssamme.

Qred Yrityslaina mahdollistaa ensimmäisenä Suomessa sinulle yhteistyön suoraan lainanantajan kanssa, ilman välikäsiä. Reaaliaikaisen seurantamme ja säännöllisen raportoinnin ansiosta olet koko ajan tietoinen kokonaistilanteesta ja komissiosi suuruudesta. Komissiosi maksetaan sinulle kuun lopusta 15 päivän kuluttua. Voit aloittaa vaikka heti. Rekisteröitymisesi on nopeaa ja helppoa eikä se maksa mitään.

Qred Yrityslaina logo

Qred Yrityslaina
Perustettu: v. 2015
Kategoria: Yrityslainat

Qred Yrityslaina on osa pohjoismaista Qred rahoitusalan konsernia. Olemme rahoittaneet tuhansia pienyrityksiä Suomessa ja Ruotsissa. Tarjoamme yrityksille 1.000 – 50.000€ lainoja 1-12 kk maksuajalla ja yrityskohtaisella hinnoittelulla.

Asiakkaamme ovat arvioineet palvelumme Facebookissa 4,7/5 ja Googlessa 4/5.

Tutustu Yleisiin ehtoihin tästä:
Qred Partneri – Yleiset ehdot

Aloita mainoskampanjasi jo tänään!

Mainoslähteet
Bannerit ok
Tekstilinkit ok
Avainsanamainonta ok
Sähköpostimarkkinointi ok
Sosiaalinen media ok
Kampanjainfo
Konversio Ulosmaksettu laina
Maksun jakso 1 kk
Suoritus Kuun lopusta 15 pv

Tienaa enemmän rahaa sivustosi vierailijoilla ja klikkauksilla!
Ansaitseminen kumppanuusmainonnan kautta on helppoa silloin, kun on kyse yksinkertaisesta ja laadukkaasta tuotteesta.

 Komissio
2,00% myönnetystä lainasta

Lainojemme hyväksymisprosentti 2017
Keskiarvo: 41%

yrityslainojen hyväksymisaste 2017

Usein kysytyt kysymykset

Qred Affiliate -ohjelmasta

Mikä on Qred Yrityslaina?

Me Qred Yrityslainalla myönnämme lainoja suomalaisille pienyrityksille. Myöntämämme lainat ovat 1.000 – 50.000 €, 1-12 kk:n takaisinmaksuajalla. Laina myönnetään luottokelpoisille osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille, avoimille yhtiöille tai elinkeinoharjoittajille. Edellytyksenä lainan saamiselle on, että yritys on aktiivinen ja toiminut vähintään 3 kuukautta.

Mikä on Qred Affiliate ohjelma?

Olemme auttaneet tuhansia pienyrityksiä rahoitusasioissa ja toimintamme sen kuin jatkuu. Tavoittaaksemme yhä useampia pienyrittäjiä haluamme tehdä yhteistyötä kanssasi, jos olet verkkosivuston ylläpitäjä (julkaisija), jolla on halu auttaa suomalaisia pienyrityksiä ja ansaita samalla rahaa.

Mitä Qred Yrityslaina tarjoaa?

Mainostamalla yrityslainatuotettamme sivustollasi ansaitset komission jokaisesta toteutuneesta sivustosi vierailijan tekemästä kaupasta (myönnetystä Qred lainasta). Uskomme, että läheisellä yhteistyöllä saavutamme parhaan lopputuloksen meille kaikille, niin sinulle julkaisijana kuin meille lainan myöntäjänä unohtamatta tietenkään lainaa tarvitsevaa yrittäjää.

Miten pääsen alkuun?

Toimi näin:

• Rekisteröidy Qred Partneriksi
• Valitse sivustollesi sopivat mainokset valikoimastamme
• Ansaitse rahaa jokaisesta sivustosi kautta myönnetystä Qred Yrityslainasta.

Mitä minulta edellytetään?

Rekisteröityminen Qred Partneriksi on täysin ilmaista. Edellytämme Partnerilta täysi-ikäisyyttä ja yleisesti nuhteettomia taustatietoja. Me emme aseta ehtoja, kuinka paljon sivustolla täytyy olla kävijöitä tai montako yrityslainaa sinun tulee välittää viikossa/kuukaudessa, mutta mitä enemmän sivustosi kautta myönnetään Qred Yrityslainoja, sitä enemmän sinä tienaat rahaa.

Minulla on verkkosivu(ja) ja haluaisin tarjota sen kautta Qred Yrityslainoja, mitä teen?

Ensimmäiseksi rekisteröidyt Qred Partneriksi. Tämän jälkeen poimit haluamasi bannerit, tekstimainokset tai muun mainosmateriaalin sivustoltamme ja lisäät ne omalle sivustollesi meiltä saamallasi linkillä. Linkki sisältää mm. seurantakoodin, jonka ansiosta voit seurata toimittamiesi lainahakemuksien etenemistä reaaliajassa Partner Portaalin kautta. Jos sinulla on kysymyksiä Qred Partner -ohjelmasta, yrityslainatuotteistamme tai meistä yleisesti, niin olet koska tahansa tervetullut soittamaan meille numeroon 09-424 503 99.

Komission maksaminen

Mikä on komissio?

Jokaisesta verkosivustosi kautta tulleen vierailijan ottamasta Qred yrityslainasta maksetaan komissio. Maksamamme komissio on 2% myönnetystä lainasummasta, eli jos tälle em. vierailijalle myönnetään esim. 8000€:n laina, on tässä tapauksessa kertakomissiosi 160€.

Mikä on hyväksytty myynti (=konversio)?

Maksamme komission jokaisesta sivustosi kautta toteutuneesta Qred Yrityslainasta. Helpoiten välität sivustosi vierailijat meille asentamalla linkin, jota klikattuaan vierailija päätyy Qred yrityslainan verkkosivuille täyttämään lainahakemusta. Riittää, että lainahakemus tehdään yhden (1) päivän sisällä sivustosi verkkovierailusta ja että se saa positiivisen lainapäätöksen, sinulle maksetaan kaupasta komissio. Voit myös halutessasi toimittaa lainahakemuksia meille Partner-portaalin kautta täyttämällä lainahakemuksen asiakkaan puolesta tai toimittamalla lainahakemus meille sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@qred.com

Mistä näen myönnettiinkö laina?

Olemme mahdollistaneet reaaliaikaisen hakemusseurannan sinulle Qred Partner Portaalissa. Portaalin kautta näet myös kaikki välittämäsi lainahakemukset, niiden sen hetkisen tilan ja jo tienaamasi komissiot. Jos yksittäistä lainahakemustasi ei jostain syystä näy Partner Portaalissasi, ota meihin yhteyttä 09-424 503 99 tai asiakaspalvelu@qred.com

Milloin komissio maksetaan tilille?

Komissio maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille viimeistään 15 päivää kuukauden päättymisestä. Muista ilmoittaa pankkitilinumerosi Partner Portaalissa, niin voimme maksaa sinulle kuuluvat palkkiot.