Erhvervslån beregner – så meget koster et erhvervslån

Mangler du finansiering til drift af din virksomhed, eller har du brug for et erhvervslån til opstart af virksomhed? Regn på, hvad det koster din virksomhed at optage et erhvervslån.

Se, hvor meget det koster at låne penge til din virksomhed

Brug vores låneberegner, og få en indikation på, hvad et lån vil koste. Du er også altid velkommen til at sende os en ansøgning for at få et tilbud. Ansøgningen er gratis og ikke bindende.

Dit lånebeløb: 50 000 kr

Din månedsafgift: 0 kr

Totalt:
Afdrag5 000 kr30 000 kr
Afgift900 kr5 400 kr
Totalt5 900 kr35 400 kr

Hvad koster et erhvervslån?

At optage et erhvervslån er forbundet med en række omkostninger. Det gælder som oftest etablerings- eller oprettelsesafgifter og renter. Før man optager et lån, er det vigtigt, man har et klart overblik over, hvad lånet vil koste dig at optage.

De fleste vil med al sandsynlighed kaste deres blik på renten som det første. Mens renten rigtig nok kan beskrives som selve prisen for selve det at optage et erhvervslån, så er en lav rente ikke nødvendigvis lig med den laveste pris for et erhvervslån. Til dels skal du være opmærksom på antallet af rentetilskrivninger, til dels skal man være opmærksom på antallet af gebyrer – og gebyrets størrelse.

Hos Qred Erhvervslån tager vi ikke renter for erhvervslånet, men i stedet en fast månedlige afgift, som man kun betaler for så længe, man har haft lånet. Det betyder, at hvis du indfrier lånet før tid, bliver lånet billigere for dig.

 

Ansøg om erhvervslån

Ansøg på 1 minut – Få et tilbud indenfor en time – Fast månedsafgift – Ingen renter, ingen bindingstid, ingen skjulte afgifter – intet krav om sikkerhed